Selecteer een pagina

Persoonlijke aandacht

Sinds juni 2009 ben ik, Berry van Dam oprichter en eigenaar van administratiekantoor Icount. Vanaf december 2013 is de verhuizing van mijn kantoor van Amerongen naar Leersum een feit. Na veel ervaring opgedaan te hebben als werknemer binnen een accountantskantoor en een  administratiekantoor was het tijd om de pen (en rekenmachine) in eigen handen te nemen en te werken aan een eigen concept. Als kleinschalig administratiekantoor waarbij persoonlijke aandacht voorop staat, richt ik mij op klantvriendelijkheid. Zo heeft u als cliënt 1 aanspreekpunt voor al uw vragen en staat de deur altijd voor u open.

 

U optimaal van dienst kunnen zijn. Daar draait het om. Daarom wil ik graag de tijd nemen om elkaar en uw onderneming te leren kennen, want wederzijds vertrouwen en deskundige begeleiding is van groot belang als het om financiën gaat.