Selecteer een pagina

Administratiekantoor Langbroek

Het Administratiekantoor in de buurt van Langbroek waar persoonlijke aandacht voorop staat.

Voor het Midden- en Kleinbedrijf kan Administratiekantoor Langbroek Icount veel betekenen. Het kantoor is gespecialiseerd in boekhouden, salarisadministratie, het opstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van belastingaangiftes (zowel voor ondernemers als particulieren). Belangrijk in het concept van het kantoor is de laagdrempeligheid.

Ook voor ZZP’ers stelt het kantoor zijn deuren graag open. Over het algemeen is de zelfstandig ondernemer liever bezig met zijn/haar eigen vak, dan onnodig tijd te besteden aan administratieve rompslomp. Dan kunt u rekenen op een deskundig advies van eigenaar van administratiekantoor Langbroek Icount, Berry van Dam. Hij neemt alle tijd om uw administratie met u door te nemen, want ook hij begrijpt dat uw deskundigheid op een ander vlak ligt. In voor u begrijpelijke termen kan hij u te woord staan en heeft hij een luisterend oor voor uw wensen, omdat deze zeer zeker meetellen!

Administratiekantoor Langbroek zit in Leersum. in de buurt van Langbroek, Woudenberg, Werkhoven, Driebergen, Doorn, Wijk bij Duurstede, Langbroek, Cothen Maarn Veenendaal, Amerongen, Elst, Rhenen, waar partners terecht kunnen.

Administratiekantoor Leersum

Administratiekantoor Langbroek, U kunt bij mij rekenen

Bent u als (startende) ondernemer op zoek naar een administratiekantoor in de buurt van Langbroek, die u kan adviseren en ondersteunen bij (het opzetten van) uw onderneming en het bijhouden van uw administratie? Of zoekt u iemand die voor u een jaarrekening op kan stellen en/of voor u belastingaangifte kan doen? Zowel voor u als ondernemer als voor u als particuliere cliënt?

Voor het verwerken van uw administratie maak ik gebruik van Exact-Online.

 

U kunt bij mij terecht met al uw vragen en wensen aangaande:

– het verzorgen van volledige administratie

– administratieve ondersteuning

– samenstellen van jaarrekeningen

– salarisadministratie

– verzorgen aangifte inkomstenbelasting (zowel voor ondernemers als particulieren)

– verzorgen aangiften vennootschapsbelasting, omzetbelasting en loonbelasting

– erf- en schenkbelasting

– begeleiden bij het opstarten van een onderneming

 

Aan de hand van uw bedrijfssituatie wordt vooraf met u een prijsafspraak gemaakt. Ik werk met vaste prijzen, zodat u van te voren weet wat u gaat betalen. Geen onverwacht hoge nota’s, want er kan altijd tijd vrij gemaakt worden voor u, zonder dat daar meteen kosten tegenover staan. Nog een voordeel is dat vanwege de kleinschaligheid van administratiekantoor ICount de prijzen voor de dienstverlening zeer aantrekkelijk zijn.

Links: www.belastingdienst.nl